J. G.

Ik ben inmiddels al enkele jaren onder behandeling van Marcel en ben hierover zeer tevreden. Mijn klachten (m.n. pijn aan beide knieën), zijn sinds de behandeling sterk afgenomen. Tijdens de intake is er een scan van de stand van mijn voeten en mijn loopbeweging gemaakt en zijn er voor mij persoonlijke zolen aangemeten. Omdat ik deze zolen in mijn gewone schoenen kan gebruiken, werkt dit prima. In opvolgende jaren volgt er steeds een controle, waarna er nieuwe zolen worden gemaakt. Ik gebruik de zolen vrij intensief en deze zijn na ongeveer een jaar versleten. De tarieven voor de behandeling zijn inzichtelijk gemaakt op de website, dat is prettig. Het maken van een afspraak via de website is ideaal, omdat je via deze weg zelf een datum en tijd kunt kiezen en dat op ieder gewenst moment kan.

S. V.

Ik kwam enkele jaren geleden bij podoloog Marcel. Er werd serieus gekeken naar de stand van mijn voeten, rug, heupen, benen, bekken en naar mijn lichamelijke klachten.
Dit gebeurt door middel van een grondig onderzoek na intake. Tijdens het onderzoek wordt de lichaamshouding van de klant bekeken en zo nodig gecorrigeerd. Naast het bekijken van de houding met door de hurken zakken etc. wordt de looppas gefilmd en de voetzool gescand.
Dit corrigeren wordt gedaan d.m.v. bijvoorbeeld een inlegzool die naar wens samengesteld wordt. Zo heb ik zelf last van voeten die wat naar binnen vallen-kantelen, door deze stand van de voet te wijzigen met een zacht hellende ophoging in de holte van mijn voet heb ik steun. Ook heb ik snel last met lopen van mijn knieën en heupen als ik loop.
(Ik werk in de zorg) Sinds ik mijn zolen draag heb ik minder snel last.
Ik heb erg behoefte aan een dempend effect in mijn schoenzool. Dankzij Marcel heb ik het gevoel dat mijn voeten niet met een knal maar rustiger terecht komen, wat erg fijn is.
Mijn gezondheidsklachten komen onder andere voor uit de fybromyalgie,mijn klachten zijn dankzij mijn podoloog die echt luistert naar wat ik nodig heb een stuk draaglijker. Als mijn zolen klaar zijn hoor ik dit, en wordt er een afspraak gemaakt. De jaarlijkse controle is fijn om de ervaringen door te nemen en wensen voor een nieuw paar zolen.
Ook heb ik behoorlijk wat zomerschoenen versleten /in de zin van miskopen. Zonde. Mijn zolen pasten vaak niet goed , ook niet in een Ecco of andere dure steunzoolsandaal, voor zover deze passen bij mijn leeftijd en wensen. Ook zijn ze zijn best prijzig.
Gelukkig is Sandalinos daarmee verder gegaan en kan de podoloog Marcel hier in een 15 min tijd samen met de klant een leuk Passend ! Paar schoenen voor de zomer voor samenstellen. Miskopen kosten geld, van Sandalinos heb je plezier.
Je maakt een afspraak bij Marcel, geeft aan wat je wil en stapt in een bak met een soort schuim. Hier wordt een afdruk van de voet in gemaakt waar de firma van Sandalinos op verder borduurt. Rene meet de voet op. Van de tenen tot de hoogte van de wreef etc.
Zeg nou zelf. Waar kun je als klant je model, kleur, soort stof en materiaal en zooluitvoering samenstellen? Ik ben fan. U toch ook? Nu nog kiezen welk model u wilt en wat voor kleur. Succes ! ? Veel loopplezier.

Marcel Harms
Registerpodoloog

podozorg-alkmaar-online-afspraak

Post- en bezoekadres
Dr. Schaepmankade 1
1814 RA Alkmaar

Telefoon
072 - 515 54 54
stichting registerpodoloog loop
E-mail
info@podologiealkmaar.nl

U kunt ook ons contactformulier invullen. U hoort snel van ons.